Woensdag 1 juni
20u30 | U wordt ontvangen in de onthaaltent, waar u zich via computers kan registreren en uw mantel kan afgeven in de vestiaire. U wordt naar de receptieruimte gebracht waar de directie van Facilicom u verwelkomt. U krijgt een drankje en hapje aangeboden en u heeft gelegenheid om naar het toilet te gaan alvorens de tafels de lucht ingaan. |
21u15 | U wordt aan tafel genodigd waar u instructies krijgt in verband met de veiligheid. |
21u30 | Take off, de tafels gaan omhoog. Geniet ervan, smakelijk! |
23u00 | Landing en afsluitdrink |
00u30 | Einde van uw avond |
Dinner in the Sky
Dinner in the Sky is een unieke kans om de Brusselse Haute Cuisine te ontdekken en wel op de meest spectaculaire wijze. Elke tafel beleeft onder leiding van een sterrenchef een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Brusselse hemel. U heeft een uniek uitzicht op de hoofdstad terwijl u geniet van uitzonderlijke gerechten en geselecteerde wijnen. In totaal voorzien wij tien tafels, elk onder leiding van één van de tien sterrenchefs.
Hieronder vindt een overzicht van de aanwezige chefs:

Bart De Pooter
De Pastorale** & WY*

David Martin
La Paix*

Filip Claeys
De Jonkman**

Giovanni Bruno
Senzanome*

Lionel Rigolet
Comme chez Soi**

Luigi Ciciriello
La Truffe Noire*

Pascal Devalkeneer
Chalet de la Forêt**

Viki Geunes
‘t Zilte**

Wout Bru
Brasserie Bru

Yves Mattagne
Sea Grill**